Профілактика і лікування безпліддя за сунне пророка

як лікувати кишечник по сунне

Люди, які зіткнулися віч-на-віч з проблемою безпліддя, як правило, докладають всіх можливих заходів щодо усунення хвороби, а якщо зусилля виявляються безрезультатними - то шукають інші способи лікування безплідності.



І правильно роблять, адже діагноз «безпліддя» не є вироком. На цьому життя не закінчується, тому впадати у відчай ні в якому разі не можна. Крім того, смуток вважається великим гріхом. Так навіщо ж передрікати себе на ще більші страждання? У таких випадках віруючі люди рекомендують безплідним парам звернутися до Бога. Сьогодні ми хочемо поговорити з вами про лікування хвороби по Сунні Пророка. Що це за методика така? У чому полягає її суть? Спробуємо з'ясувати.

Безпліддя по Сунні Пророка

Лікування по Корану і Сунні - традиція мусульман. У хвилини труднощів і нещасть жителі східних країн звертаються до Священній Книзі. Лікування по Сунні є читання молитов із застосуванням давніх рецептів лікарських засобів від безпліддя. Тому коли мусульманам ставлять діагноз «безпліддя», вони не панікують, а проявляють смиренність до визначенню Аллаха, вимовляючи фразу «Альхамдуліллях». Віруючі люди вважають, що будь-який з нас може знайти шлях лікування, оскільки Всевишній для кожної хвороби послав ліки. Отже, лікування по Корану і Сунні - це звернення людини до Бога в надії на Його милість і допомогу, яку Він вільний подати.

Суть терапії по Сунні Пророка

В першу чергу необхідно подивитися, чи правильно розставлені ваші пріоритети. Безперечно, діти - це квіти життя, але потрібно пам'ятати, що народження дитини не повинно бути найважливішою метою для людини. Адже Господь створив нас для поклоніння Йому. Тому ми повинні прагнути до достатку Всевишнього, і діти - це тільки одна з можливостей досягти його благословення, якщо ми виховуємо їх праведними людьми.



По-друге, однією з причин безпліддя може стати випробування за гріхи. Всевишній - Милостивий, тому, як сказано в Сунні, «коли Аллах бажає блага для свого раба, Він карає його вже в цьому світі». Отже, мусульманці необхідно покаятися за вчинені гріхи і проявити терпіння в спіткало її випробуванні. Згідно з Кораном, винести покарання в цьому житті легше, ніж в пеклі.

По-третє, одним з поширених методів лікування безпліддя за Сунні Пророка є читання сур з Корану на себе: "Господи, не залишай мене без потомства, і Ти - Найкращий з успадковують". Також необхідно лікувати хворих милостинею, допомагати бідним і стражденним.

І найголовніше - ніколи не впадати у відчай в милості Всевишнього. Про це йдеться в Корані: «Бо впадають у відчай в милості Аллаха тільки люди невіруючі».

Кіст аль-хінді від безпліддя по Сунні Пророка

Про цю рослину поряд з хіджамой (кровопусканням) в одній з молитов згадав Пророк: «Воістину, краще, ніж ви лікуєтеся - хіджама і аль-Кист аль-хінді» (Бухарі).

Кіст аль-хінді є дерево, яке росте в Індії та прилеглих країнах. Це свого роду антисептик, що містить хелінін і бензоатную кислоту. Безпосередньо для лікування безпліддя використовується кора і коріння цієї рослини.

Лікарі, що займаються терапією по Сунні, радять безплідним чоловікам і жінкам пити відвар з кіст аль-хінді. З кори дерева роблять порошок, який змішують з водою і приймають щодня після молитви. За словами віруючих, такий засіб ефективно бореться з багатьма жіночими хворобами, в тому числі і тими, що призводять до безпліддя. Це можуть бути запалення статевих органів, міоми, ерозії, гормональний дисбаланс, проблеми з менструальним циклом, відсутність овуляції і інші.

Рецепт від безпліддя по Сунні такий: одну чайну ложку меленої кореня кіст аль-хінді заливають склянкою води і випивають отриману рідину після кожного обов'язкового намазу до поліпшення стану. При цьому рекомендується прочитати над цілющою рідиною суру з Корану.

Щоб лікування було ще більш ефективним, необхідно застосовувати комплексний підхід. Наприклад, зробити хіджаму на так звані «жіночі точки». Однак проводити кровопускання можна тільки з фахівцем по хіджаме.

Сподіваємося, що Вищі сили допоможуть вам незабаром відчути щастя материнства!